Avansează lucrările de transformare a zonei din faţa Consiliului Judeţean!

Social

Reluate la începutul lunii iunie, lucrările de transformare a zonei din faţa Consiliului Judeţean avansează conform graficului, urmând cel mai probabil să fie gata la toamnă.

Constructorul a întâmpinat unele probleme când au fost făcute săpăturile, la conductele de apă pluvială, însă după clarificarea acestora lucrările au continuat, iar acum se lucrează la fundaţia pentru treptele care vor fi amplasate în Piaţă.

Proiectul prevede amenajarea unei platforme plane în faţa sediului Prefecturii şi a Consiliului Judeţean Covasna, unde să poată fi amplasat un patinoar pe timpul iernii, dar care să poată fi folosită şi ca scenă pentru diferite evenimente cultural-artistice, precum şi realizarea a două seturi de trepte din piatră care să creeze o legătură funcţională între Piaţa Centrală şi Piaţa Mihai Viteazul din apropiere, aflate la diferenţă de nivel.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *